Prípravy na zimu
Citrónový džem v pomalom hrnci gastronóm 10. septembra 2013 K receptu zložitosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 2 hodiny 30 minútPekár na chliebVarenieDezertINGREDIENCIE
Marína 30. augusta 2016 K receptu Bulharské predjedlo, ktoré tak harmonicky kombinuje ingrediencie: pečené baklažány, mätové paradajky, kozí syr, bylinky.
gastronóm 5. september 2011 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 6 varenie: 15 minObčerstvenieINGREDIENCIE NA 6 PORCIÍtavený syr – 200 gzväzok zelenej cibule –
Anna Gomonová 15. septembra 2016 K receptu Tento zázrak v dóze sa dá použiť do šalátov, chlebíčkov, omáčok, pečiva, hlavných jedál a len tak –
Julia 13. septembra 2011 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 1 hodinaŠalátVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 1 PORCIUkuracie srdce –
Prefabrikovaný ovocný kompót v pomalom hrnci gastronóm 10. septembra 2013 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 3 varenie: 1 hodinaVareniePiteRýchloINGREDIENCIE
Marína 23. augusta 2016 K receptu Šťavnaté a veľmi chutné predjedlo z dusenej zeleniny s prídavkom octu a rastlinného oleja. Príprava je taká jednoduchá
Marína 26. augusta 2016 K receptu Tento šalát môže byť úplne nezávislým druhým chodom. Má veľmi jemnú chuť a kačica jej dodáva svoju jedinečnú chuť.
gastronóm 21. júla 2012 K receptu Náročnosť: priemer Porcie: 6 varenie: 1 hodina 30 minútMikrovlnná rúraHlavný chodVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 6 PORCIÍpstruh
Jablkový kompót v pomalom hrnci gastronóm 10. septembra 2013 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 3 varenie: 1 hodinaVareniePiteRýchloINGREDIENCIE NA 3 PORCIE1,5