Prípravy na zimu
Paradajky vo vlastnej šťave K receptu Paradajky vo vlastnej šťave sa zdajú byť veľmi jednoduchou prípravou na zimu. Mnoho ľudí ho však miluje a robí si ho pravidelne.
K receptu Huby, paradajky a syr sú ideálnymi súčasťami kulinárskej stavebnice. Z týchto produktov sa dajú pripraviť rôzne kombinácie. Jedným z nich je
K receptu Uhorky marinované v tekvicovo-jablkovej šťave si túto chuť zamilujete! Pikantné, sladkokyslé, chrumkavé uhorky ozdobia stôl ako vo všedné dni
Jablkový kompót vyrobený z čerstvých jabĺk K receptu Na výrobu jablkového kompótu z čerstvých jabĺk je vhodné akékoľvek ovocie. Ale najlepšie je vybrať
K receptu Teplý šalát s baklažánom a paradajkami môžeme podávať ako samostatné jedlo alebo ako prílohu k mäsu, hydine a rybám. Výber je na vás!
K receptu Uhorky nakladané v paradajkovej omáčke na zimu sú vynikajúcou a veľmi chutnou prípravou. Uhorky sa pridávajú do paradajkovej marinády, kým sa
K receptu Zo všetkých druhov zeleniny sú baklažány chuťou a textúrou najviac podobné mäsu, čo z nich robí skvelú vegetariánsku alternatívu k steaku.
K receptu Rassolnik s kapustou a kyslou uhorkou sa dá pripraviť za niečo vyše pol hodiny, ak si vývar uvaríte vopred. Ak ste to neurobili, nechajte si načasovanie.
Slané cherry paradajky K receptu V strednom Rusku sa solené cherry paradajky nepripravujú tak často ako bežné, už len preto, že nie každý má takéto paradajky na svojej.
K receptu Na prípravu baklažánov a paradajok na zimu je potrebné „malé modré“ najskôr dôkladne podusiť v hustom paradajkovom pretlaku. Môžem použiť zakúpené v obchode?