Prípravy na zimu
Liliya Zhurina 26. augusta 2016 K receptu Náročnosť: ľahko Kalórie: 38,91 kcal/porcia Porcie: 15 Použité: 2,16 g/0,23 g/6,71BlenderŽiadna tepelná úpravaPrázdneObčerstvenieINGREDIENCIE
gastronóm 23. júla 2012 K receptu Náročnosť: ľahko Kalórie: 322,50 kcal/porcia Porcie: 6 varenie: 30 min Použité: 33,50 g/13,43 g/16,69ŠalátVegetariánstvoINGREDIENCIE
Anastasia Sheveleva 4. augusta 2016 K receptu – ¿Que tiene je gazpacho? – Paradajka, pepino, pimiento, cebolla, una puntita de ajo, aceit
gastronóm 21. júla 2012 K receptu Náročnosť: priemer Porcie: 8 varenie: 1 hodinaVareniePrvý chod: polievkaVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 8 PORCIÍkuracie droby –
Marína 18. august 2016 K receptu Classic Buyurdi sa zvyčajne pripravuje s paradajkami, paprikou a syrom Feta. Je lepšie ho pripravovať v porciovaných formách
Nakladaná repa v pohári gastronóm 25. augusta 2013 K receptu Nakladaná repa v pohári nie je najobľúbenejším občerstvením: mnohí o tom ani nepočuli a nevedia
gastronóm 5. júla 2012 K receptu Pripravte si zelené gazpacho v horúci letný deň a vychutnajte si jeho úžasnú osviežujúcu chuť, ktorá vás mrknutím oka
Marína 27. augusta 2016 K receptu Lahodný zeleninový kastról s hovädzím mäsom a špagetami! Nemožno ignorovať cuketu, ktorej je teraz veľa – hodia sa tak
gastronóm 26. júna 2012 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 5 varenie: 30 minŠalátVegetariánstvo: PrísneVegetariánstvoRýchloINGREDIENCIE NA 5 PORCIÍ2 dlhé
Marína 11. august 2016 K receptu Jednoduchý chorvátsky kastról zo zeleniny s aromatickými bylinkami. Jedlo môže slúžiť ako príloha a môže byť aj hlavným jedlom.