Prípravy na zimu
gastronóm 11. júla 2012 K receptu Kreatívne jedlo od redaktora stránky Gastronom.ru, Miloša Banochkiho. zložitosť: ľahko Kalórie: 363,00 kcal/porcia Porcie
Hruškový džem s muškátovým vínom v pomalom hrnci gastronóm 10. august 2013 K receptu zložitosť: ľahko Porcie: 2 varenie: 1 hodinaPrázdneINGREDIENCIE NA
Alevtina Semenová 29. januára 2016 K receptu Náročnosť: priemer Porcie: 4 varenie: 40 min Pridať. čas: 10 minVečeraHlavný chodINGREDIENCIE NA 4 PORCIEcestoviny
gastronóm 3. júla 2012 K receptu Svetlana Zaretskaya, pravidelná prispievateľka na webovú stránku Gastronom.ru, navrhuje kreatívny prístup k príprave večere
Oľga Zacharová 2. februára 2016 K receptu Paradajkový šalát so syrom Adyghe je nádhernou harmóniou paradajok, dužiny avokáda a syra Adyghe.
gastronóm 7. február 2012 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 4 varenie: 30 minVarenieThajská kuchyňaPrvý chod: polievkaINGREDIENCIE NA 4 PORCIEmletá paprika –
gastronóm 26. januára 2016 K receptu Toto nie je bouillabaisse alebo rybacia polievka, ale ani zimné paradajky nemôžu ubrať na pikantnej a kyslej veľkosti
gastronóm 14. júna 2012 K receptu Náročnosť: ľahko Kalórie: 326,99 kcal/porcia Porcie: 4 varenie: 40 min Použité: 9,91 g/20,01 g/27,47Americká kuchyňaŠalátVegetariánstvoINGREDIENCIE
Kráľovský egrešový džem v pomalom hrnci gastronóm 10. august 2013 K receptu zložitosť: priemer Porcie: 1 varenie: 2 hodiny 30 minútVareniePrázdneINGREDIENCIE
Kaverinan 30. augusta 2016 K receptu Tento rok je prvým rokom v našom živote spolu so zeleninovou záhradkou, prípravou jedla a domom na dedine.