Prípravy na zimu
Pikantná čerešňa gastronóm 20. marca 2015 K receptu Názov tohto receptu – cerises aux épices – mal zmiasť každého prekladateľa. Koniec koncov, vo francúzštine
Rustam Tangirov 5. máj 2016 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 30 min Pridať. čas: 30 minŠalátINGREDIENCIE NA 1 PORCIUhovädzie paradajky –
Inna Ryukhina 9. apríla 2012 K receptu Namiesto majonézy môžete použiť kyslú smotanu na morský vinaigrette. Do šalátu môžete pridať 1-2 strúčiky cesnaku.
gastronóm 10. mája 2016 K receptu Náročnosť: priemer Kalórie: 466,84 kcal/porcia Porcie: 4 varenie: 30 min Použité: 8,32 g/35,07 g/28,23VečeraPopoludňajšie
alenaaa777 6. apríla 2012 K receptu Náročnosť: ľahko Kalórie: 275,60 kcal/porcia Porcie: 2 varenie: 15 min Použité: 3,04 g/25,12 g/9,31ŠalátVegetariánstvo
Evgeniya 10. december 2016 K receptu V gruzínčine „ojakhuri“ znamená „rodina“. Jedlo sa zvyčajne pripravuje pre celú rodinu. Ojakhuri sú vyprážané zemiaky
Kimchi gastronóm 19. marca 2015 K receptu Bez kimchi nakladanej kapusty s korením – pikantným a zároveň sladkým – je absolútne nemožné si predstaviť
Tamara Nikolajevna 7. apríla 2012 K receptu Kanadské krevety, aj keď sú malé, sú oveľa chutnejšie ako tie kráľovské!!! zložitosť: ľahko Porcie: 1 varenie
gastronóm 21. december 2016 K receptu Tento recept nemožno nazvať jednoduchým; Ale jedlo je také chutné a krásne, že to stojí za námahu.
Irina 7. apríla 2012 K receptu Ak chcete získať pikantnejší (pikantnejší) šalát a šťavnatý, potom krevety vopred opečte v cesnakovej omáčke.