Prípravy na zimu
Elena Bonová 7. december 2016 K receptu Technológia prípravy tohto výdatného mäsového jedla, ktorým moja matka Belova Lyudmila Vasilievna zaobchádzala
gastronóm 1. mája 2012 K receptu Na prípravu šalátu môžete použiť malé zemiaky, ak majú tenké šupky, dajú sa uvariť v šupke. Alebo nakrájajte natenko a rýchlo opečte.
Citrusová aróma na občerstvenie gastronóm 18. marca 2015 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 8 varenie: 1 hodina Pridať. čas: 8 hodínRúraVareniePečenieVečeraPopoludňajšie
gastronóm 26. októbra 2016 A toto jedlo k nám prišlo zo Španielska. Tam v zime fúka prenikavý vietor Tramantana a horúce korenené jedlá sú veľkou spásou.
Olgusha802 13. apríla 2012 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 4 varenie: 15 minŠalátVegetariánstvoRomantická večeraINGREDIENCIE NA 4 PORCIEuhorka – 1 ks
Yuna 26. novembra 2016 K receptu Ryba v „bláznivej vode“ (z taliančiny – pesce in acqua pazza) je chutné, aromatické a farebné jedlo z talianskej kuchyne.
Anna Suhoveeva 27. apríla 2012 K receptu Takéto porciované občerstvenie v malých staniciach bude vyzerať krásne na každom stole, najmä na bufetovom stole.
Cibuľová obloha gastronóm 18. marca 2015 K receptu Vo všeobecnosti je glazovaná cibuľa, ako ju volajú Francúzi (oignons glacés), klasickou prílohou ku kačke.
gastronóm 27. októbra 2016 K receptu Poponáhľajte sa a vychutnajte si chuť paradajkovej polievky, kým sú pravé zrelé mleté paradajky stále v predaji.
Montreal Canadiens 14. apríla 2012 K receptu Náročnosť: ťažké Porcie: 1 varenie: 2 hodiny 30 minútObčerstvenieVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 1 PORCIUveľké