Prípravy na zimu
Oľga Levdo 7. októbra 2016 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 10 varenie: 30 min Pridať. čas: 10 minVarenieVečeraPrázdneINGREDIENCIE NA 10 PORCIÍrastlinný olej 5 lyžíc.
gastronóm 29. marca 2012 K receptu Náročnosť: ľahko Kalórie: 229,00 kcal/porcia Porcie: 4 varenie: 1 hodina 30 minút Použité: 18,00 g/15,00 g/6,00Fínska
Nakladaná zelenina gastronóm 13. marca 2015 K receptu Takáto zelenina sa vyrába predovšetkým na chlebíčky – môžete ju však použiť aj do raw závitkov a ako prílohu k.
Elena Bonová 11. december 2016 K receptu Jemný ryžový kastról s domácou omáčkou z bazalkového pesta, šťavnatými slano-sladkými paradajkami, vaječnou omeletou
Anna Suhoveeva 9. apríla 2012 K receptu Burgery sú veľmi obľúbené jedlo vo všetkých častiach sveta! Nie však najdiétnejšie… Použitím studenovodných
Elena Chazová 19. októbra 2016 K receptu Hlavnou podmienkou takejto polievky sú zrelé, jasne červené paradajky. Až do leta sú takéto paradajky vo väčšine
Gladiolus 2. apríla 2012 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 30 minŠalátVegetariánstvo: PescetarianizmusVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 1 PORCIUParmezán
gastronóm 16. novembra 2016 K receptu Pečené karé s pikantnou adjikou, typická „mužská“ večera. Vynikajúcou spoločnosťou pre toto jedlo je pivo.
Irina 7. apríla 2012 K receptu 1. Cesto na profiteroles by nemalo byť veľmi husté a nie tekuté ako kyslá smotana. 2. Ak nemáte doma striekačku na pečivo,...
Babičkin baklažánový kaviár s cibuľou gastronóm 6. marca 2015 K receptu Spomeňte si na baklažánový kaviár a jeho vôňu… Na svete neexistuje silnejšia