Prípravy na zimu
firaja-konjuhova 13. septembra 2016 K receptu Túto nezvyčajnú jesennú tekvicovú pizzu so zeleninou si obľúbite a svojím vzhľadom určite ozdobí váš útulný stôl!
gastronóm 26. novembra 2012 K receptu Náročnosť: priemer Kalórie: 180,56 kcal/porcia Porcie: 50 varenie: 2 hodiny 30 minút Použité: 9,40 g/11,50 g/9,61ŠalátINGREDIENCIE
Anastasia Volžaninová 17. októbra 2016 K receptu Neponáhľajte sa s nakladaním, konzervovaním a vkladaním celej úrody do pohárov naraz. Nechajte si priestor
gastronóm 25. novembra 2012 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 4 varenie: 15 minObčerstvenieINGREDIENCIE NA 4 PORCIE180–200 g filet z hrebenatky rovnakej
Jablkové víno s bazou gastronóm 27. januára 2015 K receptu Domáce jablkové víno vonia fantasticky. Po otvorení fľaše a tichom uistení sa, že sa víno nepremenilo na ocot.
gastronóm 12. júla 2012 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 4 varenie: 30 minObčerstvenieVegetariánstvo: LaktoVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 4 PORCIE2 uhorky
Alevtina Semenová 5. septembra 2016 K receptu Veľmi chutný recept na prípravu paradajok. Varím dlhé roky, rok čo rok. zložitosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 40 min Pridať.
gastronóm 27. novembra 2012 K receptu Náročnosť: priemer Porcie: 10 varenie: 15 minŠalátDomáce mliečne výrobkyINGREDIENCIE NA 10 PORCIÍ300 g morčacieho
Nakladané slivky s cesnakom gastronóm 26. januára 2015 K receptu Nakladané slivky s cesnakom sú jednoducho „bomba“! Toto slané predjedlo sa na zimu pripravuje
Náčelníci 7. júna 2017 K receptu Dorado alebo pražma je jednou z najobľúbenejších rýb v stredomorskej kuchyni. Dá sa pripraviť akýmkoľvek spôsobom a v