Cesto s veľkým množstvom jahňacieho tuku na somsu gastronóm 17. novembra 2014 K receptu Z tohto cesta sa vyrába veľká, nadýchaná a jemná somsa.
Clanky Cirkus Lánik
gastronóm 14. apríla 2017 K receptu Cestoviny s grilovanou zeleninou sú skvelým variantom na obed aj večeru. Zelenina bude obzvlášť chutná, ak ju opečiete
Clanky Cirkus Lánik
gastronóm 26. októbra 2012 K receptu Ekaterina Gurová, koordinátorka webovej stránky Gastronom.ru, miluje kombináciu rýb a zemiakov –
Clanky Cirkus Lánik
Yuna 30. augusta 2016 K receptu Toto chutney chutí výborne s mäsom. zložitosť: priemer Porcie: 1 varenie: 40 min Pridať. čas: 12 minVarenieAustrálska kuchyňaObčerstvenieOmáčka
Clanky Cirkus Lánik
gastronóm 28. mája 2012 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 6 varenie: 30 minPraženiečínska kuchyňaObčerstvenieVegetariánstvo: PrísneVegetariánstvoINGREDIENCIE
Clanky Cirkus Lánik
Kourdak (kovurdak, kavurdak) gastronóm 16. novembra 2014 K receptu Predstavte si, že idete do prírody napríklad na letnú chatu, ktorá po zime nie je vybavená
Clanky Cirkus Lánik
Náčelníci 3. mája 2017 K receptu Chashushuli znamená v gruzínčine „pikantné“, takže toto jedlo sa zvyčajne pripravuje s množstvom štipľavej papriky.
Clanky Cirkus Lánik
gastronóm 8. júna 2012 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 4 varenie: 15 minŠalátVegetariánstvo: PrísneVegetariánstvoRýchloINGREDIENCIE NA 4 PORCIEcesnak
Clanky Cirkus Lánik
Náčelníci 2. mája 2017 K receptu Hoci je kebab arabské jedlo, existuje izraelský výklad. Hlavným korením izraelského kebabu je koriander.
Clanky Cirkus Lánik
gastronóm 23. septembra 2012 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 4 varenie: 15 minObčerstvenieINGREDIENCIE NA 4 PORCIEčerstvý losos –
Clanky Cirkus Lánik