Prípravy na zimu
gastronóm 31. mája 2012 K receptu Náročnosť: priemer Porcie: 4 varenie: 1 hodinaHlavný chodINGREDIENCIE NA 4 PORCIEsteaky z morčacích pŕs s olivovým olejom
Kyslá slivková omáčka gastronóm 17. septembra 2014 K receptu Náročnosť: priemer Porcie: 2 varenie: 1 hodinaPrázdneVegetariánstvo: PrísneVegetariánstvoINGREDIENCIE
Alena Spirina 8. septembra 2016 K receptu Baklažán je najnudnejšia a najtrpezlivejšia zelenina. Ľahko znáša akýkoľvek spôsob tepelnej úpravy, od parenia
Oľga Erbisová 1. októbra 2012 K receptu Náročnosť: ťažké Porcie: 1 varenie: 1 hodinajaponská kuchyňaHlavný chodVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 1 PORCIURyža
Elena Davydová 23. augusta 2016 K receptu Viem si predstaviť, ako v zime otvorím voňavú nádobu a všetko zjem s ražným chlebom. Voňavé, stredne sladké a stredne kyslé.
gastronóm 25. august 2012 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 4 varenie: 10 min Pridať. čas: 1 hodina 30 minútPiteVegetariánstvo: PrísneVegetariánstvoRýchloINGREDIENCIE
Čučoriedkový kompót gastronóm 17. septembra 2014 K receptu Čučoriedkový kompót, ktorý si v lete pripravíte z čerstvých a aromatických lesných plodov, poteší
Yuna 5. augusta 2016 K receptu Paradajky sa dajú použiť na prípravu veľmi aromatickej cukrovinky na ranný čaj. S príjemnou kyslosťou a jemnou textúrou.
gastronóm 5. máj 2012 K receptu Náročnosť: ľahko Kalórie: 110,23 kcal/porcia Porcie: 4 varenie: 1 hodina Použité: 1,77 g / 9,66 g / 3,88ŠalátVegetariánstvo
Nikolaj Bakunov 21. februára 2017 K receptu Náročnosť: priemer Porcie: 1 varenie: 40 min Pridať. čas: 20 minObčerstvenieINGREDIENCIE NA 1 PORCIUBaku paradajky