Prípravy na zimu
gastronóm 16. apríla 2012 K receptu Ako rozumne využiť zvyšky chleba – v jasnom a vitamínmi nabitom šaláte. zložitosť: ľahko Kalórie: 398,78 kcal/porcia
gastronóm 6. marca 2017 K receptu Rezeň je chudé mäso, takže keď ho položíte na gril, neodchádzajte z grilu ani na sekundu. Skôr než stihnete žmurkať okom, bude.
gastronóm 23. augusta 2012 K receptu „Manažment času – umenie riadenia času – môže byť v kuchyni veľmi užitočný,“ hovorí Olga Krivosheina a navrhuje pripraviť
Ako nakrájať lososa gastronóm 2. júla 2014 zložitosť: priemer Porcie: 1 varenie: 15 minPrázdneVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 1 PORCIUCelý losos –
Náčelníci 6. apríla 2017 K receptu Ak sa chcete zbaviť štipľavého cibuľového zápachu, cibuľu oparte vriacou vodou, opláchnite studenou vodou a marinujte
Anna Suhoveeva 10. apríla 2012 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 30 minObčerstvenieVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 1 PORCIUkôpor – 3 vetvičky
Marína 15. marec 2017 K receptu Letné, aromatické a svetlé jedlo, chutné a uspokojujúce. zložitosť: ľahko Porcie: 3 varenie: 45 mintalianska kuchyňaHlavný
gastronóm 7. augusta 2012 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 4 varenie: 30 minObčerstvenieChliebINGREDIENCIE NA 4 PORCIEhrniec rímskeho šalátu Hrniec Premium
Cesto na cestoviny gastronóm 6. júna 2014 K receptu Náročnosť: priemer Porcie: 6 varenie: 1 hodinatalianska kuchyňaPrázdneVegetariánstvo: OvoVegetariánstvoINGREDIENCIE
Liliya Zhurina 10. august 2016 K receptu Náročnosť: ľahko Kalórie: 199,81 kcal/porcia Porcie: 2 varenie: 20 min Použité: 4,36 g/12,53 g/14,90Gril/BBQRúraObčerstvenieINGREDIENCIE