Prípravy na zimu
Najrýchlejší čučoriedkový džem s mätou gastronóm 9. decembra 20134.67(3)Pridať k obľúbenýmzdieľať K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 2 varenie: 15 minVareniePrázdneVegetariánstvo
Marína 4. decembra 20205,00(3)Pridať k obľúbenýmzdieľať K receptu Tento recept na veľmi chutnú maškrtu sa v našej rodine udomácnil ľahkou rukou mojej mamy.
gastronóm 15. marec 20110,00Pridať k obľúbenýmzdieľať K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 4 varenie: 15 minObčerstvenieVegetariánstvo: LaktoVegetariánstvoINGREDIENCIE
Elena Nekrašová 1. augusta 20225,00(1)Pridať k obľúbenýmzdieľať K receptu Adjika s chrenom je jednou z odrôd pikantného kaukazského korenia, ktoré sa pripravuje
gastronóm 1. júla 20114,00(1)Pridať k obľúbenýmzdieľať K receptu Náročnosť: priemer Porcie: 20 varenie: 2 hodiny 30 minútŠalátVegetariánstvo: PrísneVegetariánstvoRýchloINGREDIENCIE
gastronóm 6. apríla 20225,00(3)Pridať k obľúbenýmzdieľať K receptu Biela morská ryba a hustá paradajková omáčka s bylinkami, vyprážanou zeleninou a olivami
gastronóm 5. júla 20114,50(2)Pridať k obľúbenýmzdieľať K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 8 varenie: 15 minObčerstvenieVegetariánstvo: LaktoVegetariánstvoINGREDIENCIE
Melónový džem s kurkumou a vanilkou gastronóm 7. december 20135,00(1)Pridať k obľúbenýmzdieľať K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 2 varenie: 2 hodiny 30
gastronóm 15. októbra 20205,00(2)Pridať k obľúbenýmzdieľať K receptu Kedysi sa verilo, že ratatouille je jedlo chudobných, ktoré boli nútení variť z toho
gastronóm 7. júla 20110,00Pridať k obľúbenýmzdieľať K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 4 varenie: 30 minVareniefrancúzska kuchyňaPrvý chod: polievkaINGREDIENCIE