Paradajky
Yuna 6. septembra 2016 K receptu Pilar sa so mnou podelila o tento recept, toto je jej rodinný recept aj s názvom. zložitosť: ľahko Kalórie: 98,79 kcal/porcia Porcie:.
Alevtina Semenová 13. septembra 2016 K receptu Tento slaný džem je vhodný ako omáčka k predjedlám, mäsovým jedlám a kastrólom. Poslúži aj ako dekorácia
Alevtina Semenová 5. septembra 2016 K receptu Voňavé a chutné pečivo. Korenené bylinky môžu byť pridané podľa želania. zložitosť: ľahko Porcie: 8 varenie
Jekaterina Korženevskaja 10. august 2016 K receptu Lahodná, aromatická a hustá omáčka! Perfektne sa hodí k mäsu, ryži a cestovinám. Urobil som porciu a
A.kuznecova.s 5. septembra 2016 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 5 varenie: 8 hodín Pridať. čas: 30 mintalianska kuchyňaPrázdneObčerstvenieINGREDIENCIE
gastronóm 29. februára 2016 K receptu Už ste niekedy skúšali túto kombináciu: pečený baklažán a šťavnaté ružové sladkokyslé čerstvé paradajky?
ok.kislorodova 9. septembra 2016 K receptu Sušené paradajky môžeme podávať ako predjedlo s bruschettou a obľúbeným syrom alebo dodajú pikantnú chuť cestovinám či šalátu.
gastronóm 16. február 2016 K receptu Baklažánový kastról s paradajkami je parafrázou na tému pečených baklažánov. Ale na rozdiel od jedného jedla sa kastról
gastronóm 29. februára 2016 K receptu V domovine syra, v Adygei, sa tradične podáva so šťavnatými bylinkami a zrelými paradajkami, posypané pikantnou adyghskou soľou.
Elena Moishuk 16. augusta 2016 K receptu Mnoho ľudí nazýva túto omáčku adjika, ale to je absolútne nesprávne, adjika je tiež pikantná, ale úplne iné korenie.