Paradajky
Evgenia Smirnová 12. február 2016 K receptu Aké pekné je v zime otvárať téglik ručne vyrobených sušených paradajok! Ide o ideálny komponent do mnohých
Alena Spirina 8. septembra 2016 K receptu Ak máte pečený alebo vyprážaný baklažán, prišľahajte trochu omáčky na špagety. Cestoviny s touto omáčkou sú hitom.
Marína 30. augusta 2016 K receptu Bulharské predjedlo, ktoré tak harmonicky kombinuje ingrediencie: pečené baklažány, mätové paradajky, kozí syr, bylinky.
Anna Gomonová 15. septembra 2016 K receptu Tento zázrak v dóze sa dá použiť do šalátov, chlebíčkov, omáčok, pečiva, hlavných jedál a len tak –
Marína 23. augusta 2016 K receptu Šťavnaté a veľmi chutné predjedlo z dusenej zeleniny s prídavkom octu a rastlinného oleja. Príprava je taká jednoduchá
Marína 26. augusta 2016 K receptu Tento šalát môže byť úplne nezávislým druhým chodom. Má veľmi jemnú chuť a kačica jej dodáva svoju jedinečnú chuť.
Liliya Zhurina 26. augusta 2016 K receptu Náročnosť: ľahko Kalórie: 38,91 kcal/porcia Porcie: 15 Použité: 2,16 g/0,23 g/6,71BlenderŽiadna tepelná úpravaPrázdneObčerstvenieINGREDIENCIE
Anastasia Sheveleva 4. augusta 2016 K receptu – ¿Que tiene je gazpacho? – Paradajka, pepino, pimiento, cebolla, una puntita de ajo, aceit
Marína 18. august 2016 K receptu Classic Buyurdi sa zvyčajne pripravuje s paradajkami, paprikou a syrom Feta. Je lepšie ho pripravovať v porciovaných formách
Marína 27. augusta 2016 K receptu Lahodný zeleninový kastról s hovädzím mäsom a špagetami! Nemožno ignorovať cuketu, ktorej je teraz veľa – hodia sa tak