Paradajky
gastronóm 7. december 2016 K receptu Počas sviatkov veľmi pomáhajú recepty na veľkolepé, no ľahko pripraviteľné jedlá. Všimnite si našu mušľovú polievku
gastronóm 21. december 2016 K receptu Náročnosť: ľahko Kalórie: 1029,00 kcal/porcia Porcie: 4 varenie: 1 hodinaHlavný chodVegetariánstvoINGREDIENCIE NA
Liliya Zhurina 7. júna 2016 K receptu Náročnosť: ľahko Kalórie: 125,40 kcal/porcia Porcie: 3 varenie: 5 min Pridať. čas: 5 min Použité: 9,67 g/8,92 g/6,05Mikrovlnná
gastronóm 9. decembra 2016 K receptu Filet z kuracích pŕs zaberá významnú časť stravy ľudí, ktorí dodržiavajú zdravú výživu. Je to cenovo dostupný proteín
Michail Stepanov 8. decembra 2016 K receptu Všetci milujeme cestoviny, najmä keď sú rýchle a jednoduché na prípravu. Všetci v mojej rodine milujú tento linguini!
Rustam Tangirov 5. máj 2016 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 30 min Pridať. čas: 30 minŠalátINGREDIENCIE NA 1 PORCIUhovädzie paradajky –
gastronóm 10. mája 2016 K receptu Náročnosť: priemer Kalórie: 466,84 kcal/porcia Porcie: 4 varenie: 30 min Použité: 8,32 g/35,07 g/28,23VečeraPopoludňajšie
Evgeniya 10. december 2016 K receptu V gruzínčine „ojakhuri“ znamená „rodina“. Jedlo sa zvyčajne pripravuje pre celú rodinu. Ojakhuri sú vyprážané zemiaky
gastronóm 21. december 2016 K receptu Tento recept nemožno nazvať jednoduchým; Ale jedlo je také chutné a krásne, že to stojí za námahu.
Elena Bonová 7. december 2016 K receptu Technológia prípravy tohto výdatného mäsového jedla, ktorým moja matka Belova Lyudmila Vasilievna zaobchádzala