Elena Bonová 7. december 2016 K receptu Technológia prípravy tohto výdatného mäsového jedla, ktorým moja matka Belova Lyudmila Vasilievna zaobchádzala
Clanky Cirkus Lánik
gastronóm 26. októbra 2016 A toto jedlo k nám prišlo zo Španielska. Tam v zime fúka prenikavý vietor Tramantana a horúce korenené jedlá sú veľkou spásou.
Clanky Cirkus Lánik
Yuna 26. novembra 2016 K receptu Ryba v „bláznivej vode“ (z taliančiny – pesce in acqua pazza) je chutné, aromatické a farebné jedlo z talianskej kuchyne.
Clanky Cirkus Lánik
gastronóm 27. októbra 2016 K receptu Poponáhľajte sa a vychutnajte si chuť paradajkovej polievky, kým sú pravé zrelé mleté ​​paradajky stále v predaji.
Clanky Cirkus Lánik
Oľga Levdo 7. októbra 2016 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 10 varenie: 30 min Pridať. čas: 10 minVarenieVečeraPrázdneINGREDIENCIE NA 10 PORCIÍrastlinný olej 5 lyžíc.
Clanky Cirkus Lánik
Elena Bonová 11. december 2016 K receptu Jemný ryžový kastról s domácou omáčkou z bazalkového pesta, šťavnatými slano-sladkými paradajkami, vaječnou omeletou
Clanky Cirkus Lánik
Elena Chazová 19. októbra 2016 K receptu Hlavnou podmienkou takejto polievky sú zrelé, jasne červené paradajky. Až do leta sú takéto paradajky vo väčšine
Clanky Cirkus Lánik
gastronóm 16. novembra 2016 K receptu Pečené karé s pikantnou adjikou, typická „mužská“ večera. Vynikajúcou spoločnosťou pre toto jedlo je pivo.
Clanky Cirkus Lánik
gastronóm 1. novembra 2016 K receptu Tu je klasika orientálnej kuchyne. Tento šalát bude dobrý ako samotný, tak aj ako príloha k jedlám z kuracieho alebo mletého mäsa.
Clanky Cirkus Lánik
Nathalie2009 20. marca 2016 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 1RúraPečenieVýchodná kuchyňaHlavný chodINGREDIENCIE NA 1 PORCIUparadajky –
Clanky Cirkus Lánik