Paradajky
Náčelníci 3. mája 2017 K receptu Chashushuli znamená v gruzínčine „pikantné“, takže toto jedlo sa zvyčajne pripravuje s množstvom štipľavej papriky.
Náčelníci 2. mája 2017 K receptu Hoci je kebab arabské jedlo, existuje izraelský výklad. Hlavným korením izraelského kebabu je koriander.
gastronóm 14. apríla 2017 K receptu Náročnosť: priemer Porcie: 4 varenie: 1 hodinatalianska kuchyňaHlavný chodVegetariánstvo: LaktoVegetariánstvoKastrólyDomáce
gastronóm 14. apríla 2017 K receptu Cestoviny, olivy a veľa omáčky. Jedným slovom talianska klasika! zložitosť: priemer Kalórie: 474,92 kcal/porcia Porcie
ctygentka 3. júna 2017 K receptu Veľmi rýchle a hlavne neskutočne chutné vegánske/vegetariánske jedlo. Skutočný objav pre nás! Môžete použiť bežný pita
gastronóm 29. augusta 2016 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 4 varenie: 30 minRúraPečenievečeravečeraHlavný chodVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 4 PORCIE4
gastronóm 6. marca 2017 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 2 varenie: 15 minObčerstvenieVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 2 PORCIE2 žemle so sezamovými semienkami
Alena Spirina 8. septembra 2016 K receptu Baklažán je najnudnejšia a najtrpezlivejšia zelenina. Ľahko znáša akýkoľvek spôsob tepelnej úpravy, od parenia
Elena Davydová 23. augusta 2016 K receptu Viem si predstaviť, ako v zime otvorím voňavú nádobu a všetko zjem s ražným chlebom. Voňavé, stredne sladké a stredne kyslé.
Yuna 5. augusta 2016 K receptu Paradajky sa dajú použiť na prípravu veľmi aromatickej cukrovinky na ranný čaj. S príjemnou kyslosťou a jemnou textúrou.