Paradajky
Náčelníci 12. októbra 2017 K receptu Puchholia je megrelianske jedlo, ktoré používa mladý syr s rovnakým názvom. Mamiya Jojua, šéfkuchár reštaurácie Kazbek
gastronóm 11. januára 2017 K receptu Popustite uzdu svojej fantázii a pridajte do svojej ryže niečo špeciálne. Vybrali sme farebné papriky, sušené paradajky
Yuna 13. januára 2017 K receptu Rybacia polievka s prosom a paradajkami je ideálnym prvým jedlom v chladnom období, kedy je tak dôležité nielen zasýtiť
gastronóm 21. december 2016 K receptu Náročnosť: priemer Porcie: 4 varenie: 1 hodina 30 minútHlavný chodVegetariánstvo: PrísneVegetariánstvoINGREDIENCIE
Maxim Volkov 12. december 2016 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 1Žiadna tepelná úpravaEurópska kuchyňaVýrobok z cesta: PečivoObčerstvenieINGREDIENCIE
gastronóm 22. júna 2017 K receptu Elegantný šalát v stredomorskom štýle s morskými plodmi. Za sýtosť je zodpovedná bageta, ktorú možno nahradiť akýmkoľvek
gastronóm 26. decembra 2016 K receptu Ekonomika nemusí vždy znamenať zlé. Vezmite si napríklad bravčové pliecko. Tento rez je pomerne lacný a dusené alebo
gastronóm 8. júla 2017 K receptu Involtini znamená v taliančine „zabalené“. Chudý zubáč sa hodí k bohatej slaninke a voňavej šalvii. zložitosť: ľahko Porcie
gastronóm 13. júla 2017 K receptu Toto krásne slovo sa v Taliansku používa na označenie duseného mäsa z papriky, paradajok a cibule. Musí sa jesť za studena, pričom.
Alexej Pavlov 9. decembra 2016 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 5 min Pridať. čas: 45 minŠalátINGREDIENCIE NA 1 PORCIUhalibut 100 červený