Paradajky
Alevtina Semenová 30. mája 2018 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 2 varenie: 10 min Pridať. čas: 10 minRaňajkyVečeraPopoludňajšie občerstvenieVečeraŠalátPárty
gastronóm 28. mája 2018 K receptu Šalát, ktorý sa chuťou blíži ku caprese vďaka mozzarelle, paradajkám a balzamiku. Ale pečená paprika, rukola a strúhaný
Alevtina Semenová 10. mája 2018 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 10 varenie: 2 hodiny 45 minút Pridať. čas: 20 minPečenieVečeraPopoludňajšie občerstveniePekáreňVegetariánstvo
gastronóm 30. mája 2018 K receptu Vyprážané sardinky sú v Stredomorí veľmi obľúbené a sú široko používané na sendviče a toasty. Odporúčame vyprážať šupku
FooDee 1. mája 2018 K receptu Vrelo odporúčam aspoň raz skúsiť pripraviť grilovaciu marinádu podľa tohto receptu. Vďaka tomu je mäso mäkké a šťavnaté.
K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 4 varenie: 20 minPraženieVečeraHlavný chodVegetariánstvo: PescetarianizmusVegetariánstvonarodeninyKarnevalNový rokVianoceINGREDIENCIE
K receptu Pečený baklažán s paradajkami a mozzarellou je jednou z najchutnejších kombinácií, aké môžete s týmito produktmi vymyslieť. Pre pikantnosť pridajte
K receptu Talianska polievka minestrone je jedným z tých jedál, ktoré boli vynájdené, ako sa hovorí, nie kvôli dobrému životu. Spočiatku ho pripravovali
K receptu Pre také nádherné kurča nie je hriech kúpiť si správnu panvicu – veľkú, hlbokú, liatinovú. Alebo malé porciované liatinové panvice – podľa
K receptu Ak máte hostí, je leto a nie je nič iné ako kuracie mäso a zelenina, nebojte sa, dostanete skvelé, veľmi slávnostné a elegantné jedlo.