Paradajky
K receptu Veľmi chutné tagine s jahňacím mäsom. Ak nemáte špeciálny riad, môžete variť v hrubostennom hrnci s pokrievkou. zložitosť: ľahko Kalórie: 578,70
K receptu Zelený šalát s reďkovkami a jablkami s horčicovo-medovým dresingom je výbornou prílohou k tagliatelle na neapolský spôsob. Medzi nápoje patrí
K receptu Neutíchajúca klasika – ryba pečená na uhlí! Šťavnaté, údené a chrumkavé… zložitosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 15 min Pridať.
K receptu Šalát z paradajok, šťavnatej a sladkej jaltskej cibuľky a dresing z aromatického olivového oleja a jablčného octu prechádza z kategórie len „paradajkových
K receptu Jednoduchý, ľahký a veľmi chutný recept na maškrtu. zložitosť: ľahko Kalórie: 236,89 kcal/porcia Porcie: 3 varenie: 15 min Pridať.
K receptu Na vyprážané suluguni s vajcami môžete podávať šalát z uhoriek s koriandrom, ochutený slnečnicovým olejom zmiešaným s kvapkou octu a červenou adjikou.
K receptu Čím menší je priemer baklažánov, tým elegantnejšia bude táto kastról. Ak chcete, môžete ich namiesto vyprážania piecť. zložitosť: priemer Kalórie
K receptu Tian je úplne lakonické, kláštorné nielen pôvodom, ale aj zdržanlivosťou, geniálne francúzske jedlo pôvodom z Provensálska. Jedlo dostalo svoj
K receptu Tandoori je spôsob varenia v rúre a špecifický súbor indických korenín. Korenie Tandoori sa dá kúpiť v indických obchodoch a dokonca aj vo veľkých
K receptu Svetlé, výdatné a vzdušné, budú to ideálne raňajky: náboj živosti a skvelá nálada ráno je zaručená! zložitosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 15 minPraženieRaňajkyHlavný