Paradajky
K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 1Hlavný chodINGREDIENCIE NA 1 PORCIUmakrela 2 ks maslo 30 g cesnak 1 ks citrón 1 ks cherry paradajky 2 ks soľ štipka(y) čierne.
K receptu Obyčajná tekvica môže byť úplne sebestačným jedlom a dokonca aj ozdobou sviatočného stola, ak ju upečiete s medom a naservírujete na ricottovom
K receptu Ponúkam Vám chutné, malé maškrtné pirohy s náplňou. Žemľové koláče majú syrovú, kuraciu a cesnakovú chuť. zložitosť: ľahko Porcie: 20 varenie
K receptu Jednoducho chutná večera! Ak chcete niečo uspokojivejšie, položte vedľa neho rezeň. zložitosť: ľahko Kalórie: 189,88 kcal/porcia Porcie: 2 varenie: 30 min Pridať.
K receptu Tento pilaf s baklažánom sa veľmi dobre hodí k šalátu z paradajok s cibuľou a olejovým dresingom, do ktorého sa pridávajú rovnaké koreniny ako do ryže.
K receptu Lahodná paradajkovo-mäsová omáčka je vhodná na prípravu cestovín, lasagní a iných jedál talianskeho štýlu. zložitosť: ľahko Porcie: 5 varenie
K receptu Brynza, pečená s vajíčkami v rúre na bulharský spôsob, sa v krajinách južnej Európy veľmi často pripravuje na raňajky alebo obed.
K receptu V horúcich letných dňoch sa tento starodávny šalát s opečeným chlebom jedáva po celom Taliansku: od Toskánska po Umbriu, od Marche po Lazio.
K receptu Boršč sa objavil na Ukrajine okolo polovice 15. storočia a rýchlo sa šíril všetkými smermi, dostal sa aj do Poľska a Rumunska, ktoré sa ho dokonca...
K receptu Avokádo je všestranná prísada do šalátu. Avokádo sa hodí k mäsu a hydine, je priateľské k rybám a morským plodom a nekoliduje s inou zeleninou.