Paradajky
K receptu Náročnosť: priemer Porcie: 6 varenie: 1 hodina Pridať. čas: 15 minTurecká kuchyňaVečeraVečeraHlavný chodPárty, bufetRomantická večeraINGREDIENCIE
K receptu Tradičné turecké studené predjedlo, zvyčajne pikantné alebo veľmi pikantné. Pripravené z čerstvej zeleniny s prídavkom oleja, octu, salchy a feferónky.
K receptu Táto svetlá polievka je samotné leto! V Turecku je toho veľa druhov – polievka sa pripravuje s vývarom/vodou, s mliekom/smotanou/žĺtkom/syrom
K receptu Tento recept vám dá pocítiť vôňu ostrova Salina, kde si Signora Marina vytvorila svoju nádhernú zeleninovú záhradu. Toto jedlo je ideálne na
K receptu Chakhokhbili je jedlo, ktoré môže byť alternatívou k už tak trochu nudným kebabom. Všetko, čo potrebujete na výrobu chakhokhbili, je kuracie
K receptu Shakshuka je recept z Blízkeho východu, ktorý by sme jednoducho nazvali „miešané vajcia v paradajkovej a zeleninovej omáčke“. Toto však nie je
K receptu Túto omáčku podávam s pita chlebom a bulgurom. Táto univerzálna zeleninová omáčka je vyrobená z pečenej zeleniny bez pridania oleja, pikantnosť
K receptu Bruschetta s avokádom a paradajkami je jednoduchá a zdravá možnosť občerstvenia. Tieto „sendviče“ sa dajú pripraviť každý deň a na každú príležitosť.
K receptu Jahodové gazpacho je originálna verzia klasického gazpacho. Jahody dodávajú studenej španielskej polievke jasnú chuť a robia ju pikantnejšou.
K receptu Chcete prekvapiť svojich hostí? Pripravte si netradičný dezert – paradajky v čokoláde La Tomatina podľa receptu Svetlany Yugay, šéfkuchárky reštaurácie.