Paradajky
K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 4 varenie: 50 minVečeraVečeraHlavný chodINGREDIENCIE NA 4 PORCIE2 veľké mäsité paradajky alebo 300 g nakrájaných paradajok
K receptu Všetko je základné – ryža, paradajky, slaný syr. Ale paradajky vyzerajú obzvlášť jasne na snehovo bielom sypaní ryže. Nie je teda hanba
K receptu Dobrý recept na zlé počasie. Voňavé jahňacie mäso, také jemné, že ho môžete jesť aj bez noža, jemná varená šošovica, tradičné korenie, koriander a mäta –.
K receptu Jeden z pravidelných čitateľov Gastronom.ru, Sergey Artemyev, poslal recept, ktorý považujeme za veľmi úspešný a ideálny na večeru a takmer slávnostný.
K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 30 minHlavný chodVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 1 PORCIUpetržlen – 1 zväzok olivový olej –
K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 4 varenie: 20 minPečenieHlavný chodVegetariánstvo: PescetarianizmusVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 4 PORCIE800 g filet
K receptu Pri plánovaní týždennej večere sa vždy snažíme vybrať jedlo, ktoré sa dá uvariť v jednom hrnci. Ak je tam aj minimum manipulácií, toto je určite naša.
K receptu Fasolada je jednou z obľúbených polievok gréckej a cyperskej kuchyne. Toto je pravdepodobne najjednoduchšie jedlo na prípravu a dokonale sa hodí
K receptu Na svete existuje quinoa rôznych odtieňov, no žiaľ, nie všetky sa k nám dostanú. Cereálie si však môžete prefarbiť sami, napríklad na čierno
K receptu Kuskus alebo bulgur, uvarený so štipkou suchej mäty a ochutený olivovým olejom, sa hodí k fašírkam a baklažánom. zložitosť: ľahko Porcie: 6 varenie: 1 hodina 15.