Paradajky
K receptu Šošovica doslova priťahuje jasné chute: zázvor, cesnak, kari, koriander. Stačí hodinka a na stole je úžasný vegetariánsky šošovicový prívarok.
K receptu Pripomeňme si, že zemiaky môžu byť nielen varené alebo vyprážané. Veľké hľuzy sú ideálne na plnenie. A ak pridáte omáčku, jedlo sa ukáže veľmi krásne a.
K receptu Podávame s jahňacinou. Namiesto čerstvých paradajok si môžete vziať konzervované – nakrájané vo vlastnej šťave. zložitosť: ľahko Porcie
K receptu Moja obľúbená talianska kuchyňa! Svetlé, aromatické, nekomplikované, uspokojujúce, zdravé. zložitosť: ľahko Porcie: 5 varenie: 15 min Pridať.
K receptu Treska v tejto polievke môže byť nahradená inými nízkotučnými rybami. zložitosť: priemer Kalórie: 314,44 kcal/porcia Porcie: 8 varenie: 35 min
K receptu Chudé zeleninové predjedlo s tofu, ktoré možno podávať na obed alebo večeru s čerstvým chlebom, toastom alebo chrumkavým chlebom.
K receptu Predstavujem Vám kuracie stehná obaľované s ovsenými vločkami a korením Stredomorské bylinky. zložitosť: priemer Porcie: 2 varenie: 50 min Pridať.
K receptu Jednoduché a chutné bravčové jedlo. Dusením v omáčke z papriky a cherry paradajok sa nasiakne zeleninovou šťavou a stane sa jemným a šťavnatým.
K receptu Keď sa vám nechce dlho stáť pri sporáku, môžete použiť rýchly recept na chutney. Toto horúce predjedlo sa pripravuje ľahko a prirodzene, no zanecháva jasnú dochuť.
K receptu Slaný a veľmi chutný zákuskový koláč so sušenými paradajkami, syrom a šunkou na sviatočný stôl. Šťastný nový rok a veselé Vianoce všetkým!