Paradajky
K receptu Chuť tohto bulharského leča s mrkvou sa nám zdá najharmonickejšia a najvyváženejšia. A tiež veľmi pripomína to isté, čo sa pred mnohými rokmi
K receptu Náročnosť: priemer Kalórie: 471,23 kcal/porcia Porcie: 6 varenie: 1 hodina 15 minút Použité: 27,28 g/30,43 g/22,05Hlavný chodINGREDIENCIE NA
K receptu Mini pizze s plátkami cukety sú vhodným formátom občerstvenia pre celú rodinu a na každú príležitosť. A chuť je na smrť! Pretože pizza nemusí byť vysoko.
K receptu Chutný koláč s množstvom paradajok, no zároveň chrumkavé cesto, ktoré pri varení nezmäkne! zložitosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 40 minRúraPečeniePekáreňVegetariánstvo
K receptu Toto jedlo je vhodné na všetky príležitosti. Bruschetta môže byť úspešne ponúknutá nečakane navštevujúcim priateľom a vašej rodine ako chutné
K receptu Už ste niekedy robili zeleninový dresing na boršč s paprikou? Toto je explózia novej chuti a arómy! V letnej a jesennej sezóne určite skúste pridať takúto.
K receptu Náročnosť: priemer Porcie: 1VečeraVečeraPekáreňHlavný chodPárty, bufetINGREDIENCIE NA 1 PORCIU4 paradajky 100 g syraNa náplň:400 g mletého hovädzieho
K receptu Diétny zeleninový guláš je vhodný pre tých, ktorí si strážia váhu, hladujú alebo sú vegetariáni. Dá sa pripraviť z akejkoľvek sady zeleniny
K receptu Príprava na boršč bude v zime veľmi dobrá. Kým je tu sezóna svetlej, šťavnatej repy, voňavých „skutočných“ paradajok, zrolujte kúsok leta v dózach
K receptu Svokrin jazyk z cukety je najlepší spôsob, ako uchovať zeleninu na dlhú zimu. Najmä ak ste si z dačoho priniesli bohatú úrodu.