Uhorky
gastronóm 26. októbra 2012 K receptu Ekaterina Gurová, koordinátorka webovej stránky Gastronom.ru, miluje kombináciu rýb a zemiakov –
gastronóm 28. mája 2012 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 6 varenie: 30 minPraženiečínska kuchyňaObčerstvenieVegetariánstvo: PrísneVegetariánstvoINGREDIENCIE
gastronóm 8. júna 2012 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 4 varenie: 15 minŠalátVegetariánstvo: PrísneVegetariánstvoRýchloINGREDIENCIE NA 4 PORCIEcesnak
gastronóm 23. septembra 2012 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 4 varenie: 15 minObčerstvenieINGREDIENCIE NA 4 PORCIEčerstvý losos –
Tory 8. október 2012 K receptu Náročnosť: priemer Porcie: 1 varenie: 30 minHlavný chodVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 1 PORCIUpstruh –
LaraS 8. septembra 2012 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 15 minPiteVegetariánstvo: PrísneVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 1 PORCIU2 litre vody
gastronóm 22. septembra 2012 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 4 varenie: 1 hodina 30 minútPrvý chod: polievkaVegetariánstvo: PrísneVegetariánstvoINGREDIENCIE
gastronóm 22. septembra 2012 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 4 varenie: 15 minHlavný chodINGREDIENCIE NA 4 PORCIEpita – 4 ks grilované kuracie mäso –
gastronóm 31. mája 2012 K receptu Náročnosť: priemer Porcie: 4 varenie: 1 hodinaHlavný chodINGREDIENCIE NA 4 PORCIEsteaky z morčacích pŕs s olivovým olejom
Oľga Erbisová 1. októbra 2012 K receptu Náročnosť: ťažké Porcie: 1 varenie: 1 hodinajaponská kuchyňaHlavný chodVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 1 PORCIURyža