Uhorky
gastronóm 27. marca 2012 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 4 varenie: 15 minŠalátVegetariánstvo: PrísneVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 4 PORCIEmalý ananás
gastronóm 7. júla 2013 K receptu Čím menšie uhorky použijete, tým krajšie bude toto predjedlo vyzerať. Namiesto sardely môžete použiť filé zo šproty alebo
gastronóm 15. júna 2013 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 2 varenie: 2 hodiny 30 minútPrázdneVegetariánstvo: PrísneVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 2 PORCIEZačnite
gastronóm 22. októbra 2013 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 2 varenie: 15 minŠalátVegetariánstvo: PescetarianizmusVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 2 PORCIEšalátová
Evgenia Lanzbergová 29. októbra 2013 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 15 minŠalátVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 1 PORCIU200 gramov surimi (krabie
Oľga Gerasimenko 17. októbra 2013 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 4 varenie: 15 minEurópska kuchyňaVečeraŠalátVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 4 PORCIE1/2
gastronóm 12. októbra 2013 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 4 varenie: 2 hodiny 30 minútVareniePrvý chod: polievkaVegetariánstvo: PrísneVegetariánstvoINGREDIENCIE
Oľga Gerasimenko 5. október 2013 K receptu Náročnosť: priemer Porcie: 4 varenie: 30 minHlavný chodVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 4 PORCIE4 filety z morského
gastronóm 13. októbra 2013 K receptu Bruschetta je opečený kúsok chleba, nastrúhaný cesnakom a pokvapkaný olivovým olejom. Na vrch môžete dať čokoľvek
gastronóm 4. októbra 2013 K receptu Tabouleh je izraelská verzia arabského jedla tabbouleh. Klasický tabbouleh sa pripravuje s bulgurom a množstvom zeleniny.