Uhorky
Elena Nekrašová 6. mája 2015 K receptu Tento recept ma veľmi zaujal, pretože je vyrobený rýchlo, z dostupných surovín a pani domáca ma ubezpečila, že uhorky v tejto.
gastronóm 30. apríla 2015 K receptu Kholodnik, červená repa, v Izraeli sa nazýva jednoducho „boršč“. A možno sa mnohí mylne domnievajú, že je to naozaj boršč.
prístav 29. apríla 2015 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 20 minPraženieVečeraPopoludňajšie občerstvenieVečeraŠalátVegetariánstvo: LaktoVegetariánstvoINGREDIENCIE
Elena Nekrašová 22. apríla 2015 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 3 min Pridať. čas: 15 minŽiadna tepelná úpravaVečeraPopoludňajšie občerstvenieVečeraŠalátVegetariánstvo
Elena Nekrašová 26. apríla 2015 K receptu Toto porciované predjedlo do šalátu z morských plodov má originálny spôsob podávania. Pozrime sa, čo skrývajú
Elena Shashkina 30. apríla 2015 K receptu Pikantné ryžové rezance s bravčovým mäsom, špenátom, šampiňónmi a kyslou uhorkou s omáčkou z červeného vína zložitosť
stav mysle 8. máj 2015 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 2 varenie: 20 minRúraVareniePečenieobedPopoludňajšie občerstvenieVečeraŠalátVegetariánstvo: PescetarianizmusVegetariánstvoPárty
Babanova.j 13. apríla 2015 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 10 hodín Pridať. čas: 15 hodŽiadna tepelná úpravaVečeraPopoludňajšie občerstvenieVečeraŠalátVegetariánstvo
gastronóm 1. apríla 2015 K receptu Na Balkáne a na Blízkom východe sú veľmi obľúbené studené a teplé polievky na báze jogurtu. Tento recept je zložením o niečo.
Marina Z. 15. apríla 2015 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 2 varenie: 15 min Pridať. čas: 15 minRúraPečenieAnglická kuchyňaVečeraVečeraPekáreňObčerstvenieVegetariánstvoINGREDIENCIE