Uhorky
Dema 23. marca 2015 K receptu Ponúkam vám známy šalát, ale v trochu inej verzii Nie je žiadnym tajomstvom, že niekedy s trochou snahy a fantázie dosiahnete úplne.
Alena Spirina 5. marca 2015 K receptu Rassolnik s kačicou je lahodný prvý chod, ktorý sa dá pripraviť z mŕtvoly pečeného vtáčika, tradične vyhodeného.
gastronóm 18. marca 2015 K receptu Aj keď nie ste veľkým fanúšikom spojenia mäsa a rýb v jednom jedle, buďte si istí, že tento šalát vám bude chutiť....
gastronóm 12. marca 2015 K receptu Náročnosť: priemer Kalórie: 541,01 kcal/porcia Porcie: 8 varenie: 3 hodiny Pridať. čas: 4 hodiny Použité: 21,02 g/25,62
Igor Puchin 25. februára 2015 K receptu Náročnosť: priemer Kalórie: 176,76 kcal/porcia Porcie: 3 varenie: 2 hodiny 30 minút Pridať. čas: 15 min Použité
gastronóm 15. september 2014 K receptu Náročnosť: priemer Porcie: 4 varenie: 1 hodina 30 minútpolievkaVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 4 PORCIE3 šálky kuracieho
Alexej Berzin 23. septembra 2014 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 10 min Pridať. čas: 20 minázijská kuchyňaŠalátINGREDIENCIE NA 1 PORCIUcesto
gastronóm 3. marca 2015 K receptu Na tento recept nepotrebujete drahé časti maskary. Dobre poslúži krkovička, zadok alebo aj okraj – majú veľa väziva a
K receptu Šialene chutné chudé hamburgery s pohánkovými rezňami, neodolá im nikto, ani dospelí, ani deti! zložitosť: ľahko Porcie: 8 varenie: 15 hod Pridať.
K receptu Náročnosť: priemer Kalórie: 286,90 kcal/porcia Porcie: 8 varenie: 1 hodina Použité: 18,23 g/23,81 g/2,00Hlavný chodVegetariánstvoPárty, bufetINGREDIENCIE