Uhorky
K receptu Tajomstvom úspešného steaku je výber správneho mäsa na steak a dodržiavanie technológie varenia. Vtedy bude jahňacina pri pečení rare alebo medium
K receptu Náročnosť: priemer Porcie: 1 varenie: 35 minBlenderPraženieVečeraVečeraŠalátINGREDIENCIE NA 1 PORCIU1 veľký filet z kačacích pŕs 2 hrubé hrnčeky
K receptu Náročnosť: ľahko Kalórie: 32,31 kcal/porcia Porcie: 10 Použité: 1,72 g/0,21 g/6,07Konzervovanieruská kuchyňaPrázdneVegetariánstvo: PrísneVegetariánstvoDetské
K receptu Tento recept bol prevzatý z trhacieho kalendára na rok 2007 a odvtedy uhorky pripravujeme takto, mojej rodine to veľmi chutí! zložitosť: priemer
K receptu Náročnosť: priemer Porcie: 3 varenie: 1 hodinaKonzervovaniePrázdneVegetariánstvo: PrísneVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 3 PORCIENa 3-litrovú nádobu
K receptu Uhorkový šalát na zimu je vhodné pripraviť z prerastených plodov alebo tých, ktoré majú nepravidelný tvar a nepasujú dobre do zaváracích pohárov.
K receptu Murmanská ryba podľa brazílskeho receptu od šéfkuchára televízneho projektu „Made with Taste“ Anatolija Kazakova a moderátorky televízneho projektu
K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 1KonzervovanieVečeraVečeraPrázdneVegetariánstvo: PrísneVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 1 PORCIU3/4 plechovky paradajok
K receptu Prvýkrát som tento šalát vyskúšal na dedine, u jedného včelára, ktorého som poznal. zložitosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 5 min Pridať.
K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 1VarenieVečeraVečeraPrázdneVegetariánstvo: PrísneVegetariánstvoPárty, bufetINGREDIENCIE NA 1 PORCIUbylinky a koreniny