Uhorky
K receptu Zvyšky pečeného kurčaťa môžete použiť na prípravu chic šalátu na ázijský spôsob. Mäso vyprážané s medom a sezamom získava nezabudnuteľnú chuť
K receptu Ovocné šaláty sa zvyčajne považujú za dezertné šaláty. Toto jedlo, napriek tomu, že obsahuje jahody, môžeme podávať na začiatku obeda.
K receptu Šalát z uhoriek, olív a čili papričiek zložitosť: ľahko Porcie: 4 varenie: 15 minŽiadna tepelná úpravaVečeraVečeraŠalátVegetariánstvo: OvoVegetariánstvoPiknikINGREDIENCIE
K receptu Ľahký letný zeleninový šalát s korenistým nádychom. Skvelá ľahká večera. zložitosť: ľahko Kalórie: 208,63 kcal/porcia Porcie: 4 varenie: 5 min
K receptu Tí, ktorí sa chcú naučiť variť rýchle jedlá, by sa mali poučiť zo skúseností šéfkuchárov z juhovýchodnej Ázie. O rýchlom občerstvení vedia určite veľa.
K receptu Náročnosť: priemer Porcie: 4 varenie: 1 hodinaŽiadna tepelná úpravaVareniejaponská kuchyňavečeraHlavný chodVegetariánstvo: PescetarianizmusVegetariánstvoDetské
K receptu Jednoduchá a rýchla príprava šalátu. Veľmi obľúbené jedlo v Ázii. Mimochodom, mäso na šaláty sa tam často varí na grile alebo veľmi rýchlo vypráža na rastlinnom.
K receptu Tento recept, úžasný vo svojej jednoduchosti a originalite, nám povedal vedúci skupiny Chaif Vladimir Shakhrin. V jeho dome na Urale hostia
K receptu Náročnosť: priemer Porcie: 6 varenie: 1 hodinaBlenderKuchynský robotVareniePraženiePre párVečeraHlavný chodOmáčka, dresingPárty, bufetnarodeninyNový
K receptu Tento svieži, šťavnatý letný šalát je pokrmom bulharskej kuchyne, ale je obľúbený nielen v tejto krajine, ale aj v Srbsku, Čiernej Hore, Albánsku