Uhorky
K receptu Klasická okroshka sa nikdy nepripravuje s klobásou alebo párkami, používa sa na ňu iba prírodné mäso. Vybrali sme recept na okroshku s jazykom, dopadla ako v.
K receptu Hlavnou zložkou každej okroshky je samozrejme kvas. A ak už máte skutočný kvas na okroshku, nie príliš sladký, prirodzene fermentovaný, potom
K receptu Keď sme sa s manželom vzali a prvýkrát sme pripravovali tento šalát, povedal, že chutnejší Olivier ako tento v živote nejedol…
K receptu Vyprážané rolky sú vhodné úplne pre všetkých milovníkov sushi. Hot roll s coho lososom, uhorkou a kaviárom je voňavý, chutný a krásny.
K receptu Ak máte večer na dači chuť na niečo sofistikovanejšie ako obyčajné grilované kura, no rovnako jednoduché na prípravu, porozmýšľajte nad týmto šalátom.
K receptu Toto jedlo je ďalšou zmesou rôznych kuchýň: iránskej, kaukazskej a kórejskej. Jedlo som pripravoval na jar. V mojom dome práve „prišli“ sadenice
K receptu Vyskúšajte šalát „Rus“, vytvorený v duchu tradícií ruskej kuchyne, z jemných kuracích drobov, aromatických húb a varenej zeleniny s nakladanou
K receptu Tento šalát má všetko: zemiaky, čerstvú sezónnu zeleninu a tofu, je to celkom nezávislé jedlo. Všetka pikantnosť je tu v pikantnom dresingu z
K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 4 varenie: 20 minŽiadna tepelná úpravačínska kuchyňaVečeraVečeraObčerstvenieVegetariánstvo: OvoVegetariánstvoINGREDIENCIE
K receptu Je to tradičná polievka národnej kuchyne Bulharska, ale milujú ju aj Albánsko, Macedónsko a Turecko. Ideálne jedlo v horúcom počasí, tarator