Uhorky
K receptu Tento lahodný šalát je skutočnou ozdobou na sviatočný stôl! zložitosť: priemer Kalórie: 326,24 kcal/porcia Porcie: 4 varenie: 20 min Pridať.
K receptu Pred vložením ryby do ucha starostlivo skontrolujte kožu – prítomnosť zvyškov šupín zničí celý pokrm. zložitosť: ľahko Porcie: 4 varenie
K receptu Olivier podľa receptu Julie Vysotskej je luxus vo francúzskom štýle: červený kaviár, krabie filé a tradičná klasická francúzska omáčka na báze
K receptu Keďže hlavnými zložkami tohto šalátu sú pripravené mäso, nie je potrebné pridávať soľ a korenie. zložitosť: ľahko Kalórie: 575,77 kcal/porcia
K receptu Autorka tohto receptu, Reina Kitamura, pripisuje sezamovým semienkam pridanie jemnej ázijskej chuti do šalátu a dodáva morčaciemu chrumkavosť.
K receptu Svieža omáčka z olivového oleja, kapary a uhorky sa hodí ku každej bielej rybe. Najmä ak filé pripravíte na pare, čím si zachováte jeho prirodzenú chuť.
K receptu Toto jedlo sa môže podávať horúce alebo ako šalát, vopred ochutené chudou kyslou smotanou a posypané jemne nakrájanou zelenou cibuľkou.
K receptu Ak je to žiaduce, tento chudý šalát s uhorkami a karfiolom môže byť chutný nahradením sójovej majonézy bežnou. zložitosť: ľahko Porcie: 6 varenie: 15 min Pridať.
K receptu Nie sme tak nadšení myšlienkou zdravého stravovania, aby sme prešli na permanentné vegánstvo a surovú stravu, ale s radosťou uznávame výhody
K receptu Mäkké, šťavnaté a neskutočne chutné rezne! zložitosť: priemer Porcie: 1 varenie: 40 min Pridať. čas: 20 minPraženieVečeraHlavný chodVegetariánstvonarodeninyINGREDIENCIE