Uhorky
K receptu Jedlo podobné klasickému anglickému fish and chips (fish and chips). Jemný filet zo šťuka harmonicky spája chuť s jemne slanou uhorkou, ktorá
K receptu Pre ešte väčšie zasýtenie môžete do zemiakového šalátu so slaninou a ľadovcom pridať poľovnícke klobásy. Výsledkom je jedlo pre hladného človeka.
K receptu Rybia okroshka je jedlo s jemnou a jemnou chuťou, ktoré sa musí podávať za studena. Nízkotučná smotana dokonale zdôrazňuje sladkú chuť hrebenatky
K receptu Náročnosť: ľahko Kalórie: 181,92 kcal/porcia Porcie: 4 varenie: 15 min Použité: 3,56 g/17,20 g/4,06ObčerstvenieVegetariánstvo: LaktoVegetariánstvoINGREDIENCIE
K receptu Raclette je švajčiarske jedlo, ktoré sa podobne ako fondue vyrába z taveného tučného syra. Prvá zmienka o raclette sa nachádza v kláštorných
K receptu Náročnosť: ľahko Kalórie: 256,88 kcal/porcia Porcie: 10 varenie: 2 hodiny 30 minút Pridať. čas: 6 hodín Použité: 1,01 g/0,12 g/63,15VareniePrázdneDetské
K receptu Dzhadzhik – studená polievka s uhorkami a kyslým mliekom. Skôr než príde chladné počasie a jeseň sa zdrží na cestách, skúste si ju uvariť
K receptu Nevieme ako vy, ale my sa majonézy – najmä domácej – úplne nevzdávame. A stále s ním robíme šaláty. Toto je jedna z našich obľúbených –.
K receptu Uhorkový šalát sa stane vaším podpisom, ak pridáte nečakané (pre ostatných, pre vás – premyslené) prísady, ako je melón.
K receptu Táto studená polievka môže byť ešte uspokojivejšia, ak pridáte nadrobený ražný chlieb a necháte polievku odležať, kým chlieb nezmäkne.