Uhorky
K receptu Drvené uhorky na čínsky spôsob sa v poslednej dobe medzi nami stali obľúbeným občerstvením. A na tom nie je nič zvláštne. Je ľahké ho vyrobiť a.
K receptu Šalát lahodne kombinuje čerstvú zeleninu, nakladané morské riasy, morský koktail a zálievku z olivového oleja. zložitosť: ľahko Porcie: 4 varenie
K receptu Tento tatarák by ste si predtým sami sotva pripravili. A teraz máte recept na originálny tatarák šéfkuchára. zložitosť: ľahko Porcie: 1BlenderObčerstvenieINGREDIENCIE
K receptu Rassolnik s kuracím mäsom je zjednodušená verzia slávneho moskovského rassolnika, ktorého recept sa zrodil hneď po októbrovej revolúcii.
K receptu Tento kurací šalát veľmi pripomína šalát Stolichny, ktorý mnohí milujú. V tejto verzii nie sú zemiaky, ale sú tam vlašské orechy a celkom ľahký
K receptu Jemný šalát s aromatickými mandarínkami sa dá pripraviť na slávnostný stôl za menej ako pol hodiny s majonézou Makheev „
K receptu Losos je dobrý v akejkoľvek forme. Vlastné solenie – najmä. Pripravte si veľa zeleného voňavého oleja, ktorý bude potrebný na toto jedlo.
K receptu Šalát s kukuricou, vajcom a paradajkami sa veľmi ľahko pripravuje a nevyžaduje značné finančné náklady, má však pikantnú chuť a príjemnú sviežosť.
K receptu Náročnosť: ľahko Kalórie: 164,50 kcal/porcia Porcie: 4 varenie: 15 min Použité: 11,37 g/11,53 g/3,24ŠalátVegetariánstvo: Ovo-laktoVegetariánstvoINGREDIENCIE
K receptu Na večeru sa môže podávať šalát z chobotnice, kukurice a kapusty, najmä ak ste si slávnostne sľúbili, že sa v noci nebudete prejedať.