Uhorky
K receptu Klasický rassolnik s perličkovým jačmeňom sa v Rusku varil už v 15. storočí. Pravda, vtedy sa tomu hovorilo „kalya“ a najčastejšie sa pripravovalo
K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 3 varenie: 2 min Pridať. čas: 3 minMorenieChladenieruská kuchyňaVečeraVečeraObčerstveniePárty, bufetNový rokPiknikINGREDIENCIE
K receptu Náročnosť: priemer Porcie: 8ŠalátINGREDIENCIE NA 8 PORCIÍ2 kg stredne veľkých „nových“ zemiakov s tenkou šupkou 2–3 krymské červené cibule 400
K receptu Vinaigrette so suchými alebo mrazenými morskými riasami pre ryby si môžete vziať ľubovoľného lososa, ružového lososa, údenú tresku alebo konzervovaný losos.
K receptu Ďalším prípravkom s aróniou sú nakladané uhorky. Uhorky sú chutné, chrumkavé, ale trochu nezvyčajné vo farbe – s bordovým odtieňom.
K receptu Tento šalát sa perfektne hodí k horúcemu syrovému sendviču. zložitosť: ľahko Porcie: 4 varenie: 20 minVečeraŠalátVegetariánstvoINGREDIENCIE NA
K receptu Tento zelený šalát môžeme podávať s akýmkoľvek mäsom alebo hydinou ako prílohu. Výborne sa hodí aj k vareným zemiakom. zložitosť: ľahko Kalórie
K receptu Tento šalát je v Toskánsku v lete veľmi obľúbený. Môžete do nej pridať rôznu zeleninu a syry, napríklad mozzarellu. zložitosť: ľahko Porcie
K receptu Jarné smoothie so špenátom je v podstate smoothie. Dá sa pripraviť ráno na raňajky alebo ako osvieženie v horúcom popoludní. Minimálne kalórie
K receptu Medovo-orechový dresing, ktorý sme použili v tomto šaláte, by sa hodil aj k studenému údenému mäsu alebo hydine. zložitosť: ľahko Kalórie: 163,02