Uhorky
K receptu Funchoza sú ázijské rezančeky, ktoré sa nevyrábajú z ryže, ako si všetci zvyčajne myslia, ale z miniatúrnych fazulí mungo (známych aj ako „zlaté fazuľky“).
K receptu Šalát „Forest Glade“ s medovými hubami a kuracím mäsom je jedným z tých domácich šalátov, ktoré zo sviatočného stola zmiznú medzi prvými.
K receptu Raita je všestranné občerstvenie. V Indii sa podáva studená a jej jedinou stálou zložkou je jogurt a všetko ostatné sa môže zmeniť.
K receptu Toto je úžasne chutné jedlo tatárskej kuchyne. A farba, kontrast a kompozícia – všetko je s ním. Existuje aj tajomstvo úspechu: ghee.
K receptu Lavash roll s krabími tyčinkami, vajcom a uhorkou je práve to predjedlo, ktoré vás udrží v dobrej nálade a priateľskosti v prípade návštevy tých
K receptu Toast s avokádovou paštétou, uhorkou a cherry paradajkami zjedia do poslednej omrvinky ako na raňajky, tak aj namiesto desiaty (ak už nie je
K receptu Náročnosť: priemer Kalórie: 478,15 kcal/porcia Porcie: 4 varenie: 1 hodina Použité: 16,80 g/22,00 g/50,18VarenieVečeraVečeraHlavný chodVegetariánstvo
K receptu Mojito je jedným z najobľúbenejších osviežujúcich koktailov. Jeho klasická verzia je vyrobená z ľahkého rumu, limetky a lístkov mäty s prídavkom
K receptu Nádherné jedlo s hovädzím mäsom je možné pripraviť na novoročný stôl Výdatné, pikantné, pikantné. zložitosť: ľahko Porcie: 1čínska kuchyňaHlavný
K receptu Cviklová polievka z nakladanej repy je skutočným nálezom pre modernú gazdinku, ktorá často jednoducho nemá čas a energiu tráviť veľa hodín v kuchyni.