Uhorky
K receptu Tzatziki omáčka, klasický grécky recept – vždy ste snívali o jej príprave? Prosím! Mimochodom, tzatziki alebo tzatziki – čo je správne?
K receptu Chutné a veľmi sýte chudé pohánkové rezne s hubami môžu byť ideálnym riešením na večeru, ak sa z nejakého dôvodu rozhodnete dočasne alebo navždy
K receptu Okroshka on ayran je nezvyčajné „čítanie“ našej najobľúbenejšej studenej polievky. Tento recept spája ruské tradície a moderný prístup k vareniu
K receptu Hlavným „vrcholom“ nášho sleďa pod kožuchom s kyslou uhorkou je originálny spôsob podávania, ktorý nepochybne poteší všetkých vašich hostí, najmä
K receptu Mimosový šalát s uhorkou je jednou z možností na tému jedla, ktoré mnohí milujú. Pripravujeme ho na Nový rok a 8. marca a na narodeniny a...
K receptu Dunajský šalát na zimu sa pripravuje podľa klasickej receptúry, podľa ktorej sa zelenina nakrájaná na prúžky ochutí soľou, korením a cukrom a
K receptu Náročnosť: ľahko Kalórie: 117,92 kcal/porcia Porcie: 4 varenie: 10 min Použité: 9,09 g/8,48 g/1,48Žiadna tepelná úpravaObčerstveniePárty, bufetnarodeninyNový
K receptu Žiadny sviatočný stôl sa nezaobíde bez šalátov a lahôdok. Od čias ZSSR bol jazyk považovaný za pochúťku. Dnes vám ponúkam recept na lahodný jazykový šalát, ktorý.
K receptu Cviklová polievka PP je zdravé, nízkokalorické jedlo a čo je obzvlášť príjemné, chutné. Súhlasíte, toto sa nestáva často! Preto, ak sa rozhodnete
K receptu Klasický litovský studený boršč sa nazýva Šaltibarštai. Šaltibarščiai v litovčine znamená „studený boršč“. Táto lahodná, svetlá, svieža polievka