Uhorky
gastronóm 21. júla 2012 K receptu Náročnosť: priemer Porcie: 8 varenie: 1 hodinaVareniePrvý chod: polievkaVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 8 PORCIÍkuracie droby –
gastronóm 5. júla 2012 K receptu Pripravte si zelené gazpacho v horúci letný deň a vychutnajte si jeho úžasnú osviežujúcu chuť, ktorá vás mrknutím oka
gastronóm 26. júna 2012 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 5 varenie: 30 minŠalátVegetariánstvo: PrísneVegetariánstvoRýchloINGREDIENCIE NA 5 PORCIÍ2 dlhé
gastronóm 12. júla 2012 K receptu Grécka jogurtová omáčka sa nazýva „tzatziki“ alebo „tzatziki“ a podáva sa s kuracím mäsom, mäsom a rybami.
gastronóm 12. júla 2012 K receptu Malé grécke špízy souvlaki môžu byť vyrobené z akéhokoľvek mäsa. zložitosť: ľahko Porcie: 4 varenie: 15 mingrécka kuchyňaHlavný
gastronóm 12. júla 2012 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 4 varenie: 15 mingrécka kuchyňaŠalátVegetariánstvo: LaktoVegetariánstvoDomáce mliečne výrobkyINGREDIENCIE
gastronóm 10. júla 2012 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 6 varenie: 2 hodiny 30 minútVareniePrvý chod: polievkaVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 6 PORCIÍmladá
gastronóm 11. júla 2012 K receptu Kreatívne jedlo od redaktora stránky Gastronom.ru, Miloša Banochkiho. zložitosť: ľahko Kalórie: 363,00 kcal/porcia Porcie
gastronóm 3. júla 2012 K receptu Svetlana Zaretskaya, pravidelná prispievateľka na webovú stránku Gastronom.ru, navrhuje kreatívny prístup k príprave večere
gastronóm 7. február 2012 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 4 varenie: 30 minVarenieThajská kuchyňaPrvý chod: polievkaINGREDIENCIE NA 4 PORCIEmletá paprika –