Bruschetta s lososom, uhorkou a kaviárom halibuta

K receptu

Výborná chuťovka k vínu. Gramovanie na 10 ks.

zložitosť: ľahko Porcie: 10 varenie: 10 min Pridať. čas: 15 minŽiadna tepelná úpravaEurópska kuchyňaObčerstvenieINGREDIENCIE NA 10 PORCIÍbageta 1 ks smotanový syr 100 jemne nasolený losos 200 ks čerstvá stredne ovocná uhorka 5 ks halibut kaviár 50 g čerstvá bazalka 5 g citrónová šťava 1 čl. Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Bagetu nakrájajte diagonálne a opečte do chrumkava v rúre, na kontaktnom grile alebo v hriankovači.

Krok 2

Uhorky umyjeme, ošúpeme, zbavíme jadierok a semien. Dužinu nakrájame na kocky. Kapary prekrojíme pozdĺžne na polovicu.

Krok 3

Filet lososa stiahneme z kože a nakrájame na kocky. Spojte s nakrájanou uhorkou, posypte citrónovou šťavou, premiešajte.

Krok 4

Usušené plátky bagety natrieme smotanovým syrom. Umiestnite zmes lososa a uhoriek a navrch položte quenelle ikry z halibuta. Ozdobíme lístkami bazalky a nasekanými kaparami.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik