K receptu
Výborná chuťovka k vínu. Gramovanie na 10 ks.
zložitosť: ľahko Porcie: 10 varenie: 10 min Pridať. čas: 15 minŽiadna tepelná úpravaEurópska kuchyňaObčerstvenieINGREDIENCIE NA 10 PORCIÍbageta 1 ks smotanový syr 100 jemne nasolený losos 200 ks čerstvá stredne ovocná uhorka 5 ks halibut kaviár 50 g čerstvá bazalka 5 g citrónová šťava 1 čl. Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Bagetu nakrájajte diagonálne a opečte do chrumkava v rúre, na kontaktnom grile alebo v hriankovači.
Krok 2
Uhorky umyjeme, ošúpeme, zbavíme jadierok a semien. Dužinu nakrájame na kocky. Kapary prekrojíme pozdĺžne na polovicu.
Krok 3
Filet lososa stiahneme z kože a nakrájame na kocky. Spojte s nakrájanou uhorkou, posypte citrónovou šťavou, premiešajte.
Krok 4
Usušené plátky bagety natrieme smotanovým syrom. Umiestnite zmes lososa a uhoriek a navrch položte quenelle ikry z halibuta. Ozdobíme lístkami bazalky a nasekanými kaparami.