Plátky mandarínkového džemu
K receptu
Jam od mandarínky v plátkoch ukazuje sa Veľmi krásne – prítomný práce gastronomický umenie! Ak variť jeho päť minút, dať vychladnúť niektoré hodiny, Potom opakovať proces viac 2-3 krát, To ovocný kusov V zlatá sirup nie iba zostane celý, Ale sa stane priesvitný A bude svietiť V banka Ako Slnko. A nie zanedbávať vanilka – citrusov aróma, miešanie s vanilka, dobyje akékoľvek srdce!
zložitosť: ľahko Kalórie: 4414,74 kcal/porcia Porcie: 2 varenie: 30 min Pridať. čas: 8 hodín Použité: 10,42 g/2,60 g/1094,75VarenieDezertPrázdneVegetariánstvo: PrísneVegetariánstvoDetské menuINGREDIENCIE NA 2 PORCIE1,3 kg mandarínok bez semien 1 kg cukru 1 vanilkový struk Tabuľka hmotností a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Ak chcete pripraviť mandarínkový džem na plátky, začnite tým hlavným: uvarte cukrový sirup a 150 ml vody, pridajte vanilkový lusk rozrezaný pozdĺžne na polovicu: priveďte do varu a varte 10 minút.
Krok 2
Ošúpte mandarínky, odstráňte čo najviac bielych priečok a filmov. Mandarínky rozdeľte na mesiačiky.
Krok 3
Pridajte sirup k pripraveným plátkom, priveďte do varu na silnom ohni, znížte teplotu na minimum a 3 minúty povarte, pričom ak sa vytvorí pena, odstráňte ju. Odstráňte z tepla a chladte 2 hodiny.
Krok 4
Opakujte privedenie do varu na vysokej teplote, varenie po dobu troch minút a ochladzovanie po dobu 2 hodín ešte 3 krát. Nalejte džem do sterilizovaných pohárov a podľa potreby uzavrite.
UŽITOČNÉ RADY
Ak nemáte vanilkový lusk na pridanie do mandarínkového džemu, použite vanilkový cukor – nie však s vanilkou, ale s prírodnou vanilkou, musí to byť napísané na obale. Na tento objem džemu stačia dve polievkové lyžice.