Celozrnný vrkoč s morskými riasami a parmezánom

Alevtina Semenová 10. mája 2018 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 10 varenie: 2 hodiny 45 minút Pridať. čas: 20 minPečenieVečeraPopoludňajšie občerstveniePekáreňVegetariánstvo: PrísneVegetariánstvoPiknikINGREDIENCIE NA 10 PORCIÍcelozrnná múka 2 hrnčeky pšeničnej múky 1 hrnček morská soľ – podľa chuti olivový olej 4 PL sušených morských rias 3 PL paradajkovej omáčky 6 PL cherry paradajok 8 ks talianske bylinky – podľa chuti cukor 1 PL instantného droždia 1,5 ČL strúhaného parmezánu 80 g Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Cesto vymiesime v pekárni. Za týmto účelom vložte ingrediencie na cesto do misky HP v nasledujúcom poradí – voda, 2 polievkové lyžice. olivový olej, oba druhy múky, soľ, cukor, droždie. Zapnite režim cesta Na konci miesenia vyberte cesto z misky HP a nechajte cesto na teplom mieste 25 minút.

Krok 2

Pripravte si suroviny na náplň. Cherry paradajky prekrojíme na polovicu.

Krok 3

Cesto rozdelíme na 2 časti. Každú časť rozvaľkajte na tenkú vrstvu. potrieme paradajkovou omáčkou.

Krok 4

Navrch nasypeme talianske korenie, strúhaný parmezán a sušené morské riasy. Na vrch položte polovice čerešní. Navrch pokvapkáme olivovým olejom.

Krok 5

Zvinieme do rolády.

Krok 6

Roládu pozdĺžne prekrojíme na 2 časti.

Krok 7

Nakrájané kúsky zvinieme do voľnej rolky.

Krok 8

Uložíme do vymastenej formy. Necháme kysnúť na teplom mieste 30 minút.

Krok 9

Roládu pečieme v rúre vyhriatej na 180 stupňov 30 -35 minút. Dobrú chuť!

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik