Kaparové maslo

Kaparové maslo

gastronóm 26. januára 2016 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 4 varenie: 20 minŽiadna tepelná úpravaPrázdneVegetariánstvo: Ovo-laktoVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 4 PORCIE100 g masla 2 polievkové lyžice. l. kapary 2 lyžice. l. nadrobno nakrájaná červená cibuľa trocha soli a čerstvo mletého čierneho korenia Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Zmiešajte maslo s kapary, predtým jemne nakrájané alebo rozdrvené v mixéri. Pridajte 2 polievkové lyžice. l. nadrobno nakrájanú červenú cibuľu, trochu soli a čerstvo mletého čierneho korenia. Podávame k horúcim údeným alebo grilovaným rybám.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik