Prípravy na zimu
K receptu Kharcho polievka s vlašskými orechmi je husté a uspokojivé jedlo gruzínskej kuchyne. Bohatý hovädzí vývar sa ochutí ryžou, omáčkou tkemali a
K receptu Náročnosť: ľahko Kalórie: 498,64 kcal/porcia Porcie: 2 varenie: 45 min Použité: 40,87 g/35,23 g/3,99ŠalátINGREDIENCIE NA 2 PORCIE400 g kuracie
Najchutnejší dulový džem K receptu Najchutnejší dulový džem chuťou a textúrou trochu pripomína jablkový džem. Ale zároveň bude mať svoju príjemnú, bohatú chuť.
K receptu Dávam do pozornosti lahodnú prípravu paradajok s aromatickými bylinkami. Paradajky aj soľanka sú chutné. zložitosť: priemer Porcie: 20 varenie
K receptu Šalát s uhorkou a taveným syrom je ľahké jedlo na každý deň. Je to obzvlášť dobré v teplom období, keď je všetka zelenina ešte mladá a...
K receptu Koláč z kuracích pečienok podľa klasického receptu je návnada. Vyzerá ako obyčajný koláč, no v skutočnosti je to studené predjedlo!
K receptu Pohánka sa v Japonsku neje. To znamená, že sa nejedia ako kaša. A vo forme rezancov (nazývajú to soba) – s veľkým potešením je veľmi populárny....
Brusnicový džem Pyatiminutka K receptu Počas sezóny severských bobúľ – od skorej jesene do neskorej jari, keď sú ešte zásoby v mrazničkách –
K receptu Jemný karfiolový kastról so šťavnatými paradajkami. Môže byť pripravený pre rodinu na obed alebo večeru. zložitosť: ľahko Porcie: 8 varenie
K receptu Toto je polievka na báze bulharského taratoru – iba v Bulharsku používajú jogurt a my si vezmeme náš jogurt. Mimochodom, skvele poslúži