Prípravy na zimu
Ošetrenie bez sterilizácie na zimu K receptu V popredí domácej prípravy je stále občerstvenie známe už od sovietskych čias – lečo bez sterilizácie na zimu. čo je lecho?
K receptu Cviklová polievka PP je zdravé, nízkokalorické jedlo a čo je obzvlášť príjemné, chutné. Súhlasíte, toto sa nestáva často! Preto, ak sa rozhodnete
K receptu Spôsob prípravy jemne solených paradajok vo vrecúšku si skutočne zaslúži tú najvyššiu chválu. Po prvé, je to rýchle: občerstvenie je hotové za deň.
K receptu Klasický litovský studený boršč sa nazýva Šaltibarštai. Šaltibarščiai v litovčine znamená „studený boršč“. Táto lahodná, svetlá, svieža polievka
K receptu Nakladané paradajky sú jedným z najnevhodnejších jedál. Nedá sa jesť „krásne“ pri stole. Nemá zmysel používať nôž a vidličku –
Baklažánové lečo na zimu K receptu Baklažánové lečo na zimu nie je taký známy recept ako napríklad lečo zo sladkej papriky. Táto možnosť si však určite zaslúži vašu.
K receptu Studený boršč s klobásou je nielen svieži a letný, ale aj zasýti. Klobása dodá ľahkému prvému chodu hmotu a dokonale ladí s čerstvými uhorkami
K receptu Ak máte vlastnú bohatú úrodu paradajok alebo sú veľmi lacné, môžete si pripraviť marinádu z čerstvo vytlačenej paradajkovej šťavy.
K receptu Krabí šalát s havajskou zmesou je vydarenou a originálnou interpretáciou obľúbeného šalátu s krabími tyčinkami. Na jeho prípravu budete potrebovať
K receptu Baklažány s paradajkami a syrom v rúre sa môžu ukázať ako celkom veľkolepé jedlo, ak pri výbere ingrediencií použijete fantáziu a všetko pripravíte