Prípravy na zimu
K receptu Šalát s mangom a uhorkou je veľmi originálne jedlo, ktoré sa skladá len z dvoch ingrediencií, nerátajúc dresing. A, samozrejme, hlavnú úlohu
K receptu Shawarma s kuracím mäsom, kapustou, uhorkou a paradajkami je našou odpoveďou na akúkoľvek pouličnú shawarmu. Navonok sa od street foodu líši
K receptu Šalát s uhorkami, paradajkami a vlašskými orechmi je letná klasika s jemným gruzínskym akcentom. Svetlý a svieži šalát z uhoriek, paradajok a
Baklažán v oleji K receptu Baklažán v oleji je vynikajúce predjedlo s korenistou cesnakovou vôňou, ktoré môžeme podávať nielen v čistej forme, ale aj ako
K receptu Na zimu radi pripravujeme nakladané paradajky, a preto má takmer každá gazdinka svoj recept. Prečo však neskúsiť niečo nové?! Navyše náš recept
K receptu Hovädzie azu s kyslou uhorkou na tatarský spôsob je jedným z najznámejších a najobľúbenejších jedál národnej tatárskej kuchyne.
Kaviár z cukety doma K receptu Cuketový kaviár doma je zdravotná sestra, inak sa to ani nedá povedať… Toto jedlo, ktoré sa už dávno stalo legendou
K receptu Šalát s údeným kuracím mäsom a paradajkami sa môže podávať aj na sviatočnom stole: jedlo vyzerá veľmi chutne a má veľmi originálnu chuť.
K receptu Nemusíte stráviť pol dňa pri sporáku, aby ste mohli obdivovať váš pokrm. Pripravte si pstruha podľa nášho receptu a presvedčíte sa o tom zložitosť: ľahko Porcie:.
K receptu Na zimu si určite pripravte paradajkový kaviár! A hoci je takéto predjedlo menej obľúbené ako napríklad kaviár z baklažánu či tekvice, obom dá