Paradajkový šalát so syrom Adyghe a chlebom Borodino

K receptu

Ak si takýto šalát pripravíte v lete alebo začiatkom jesene, keď je okolo veľa lahodných, voňavých, zrelých paradajok, potom nezáleží na tom, ktorú odrodu použijete – všetky sú rovnako dobré. A v iných ročných obdobiach voľte cherry paradajky – na konári alebo v pohári, červené, žlté alebo čierne. Majú dostatok sladkosti a chlieb Borodino v spoločnosti kôpru a nerafinovaného slnečnicového oleja dodá tomuto šalátu nádhernú vôňu.

zložitosť: ľahko Kalórie: 336,96 kcal/porcia Porcie: 4 varenie: 15 min Použité: 12,95 g/21,35 g/17,98ŠalátINGREDIENCIE NA 4 PORCIE600 g cherry paradajok 200 g syra Adyghe 100–140 g chleba Borodino 1 malý zväzok kôpru (30 g) 2 strúčiky cesnaku (10 g) 60 ml nerafinovaného slnečnicového oleja soľ čerstvo mleté ​​čierne korenie Tabuľka hmotností a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Chlieb (môžete najskôr odrezať kôrky, ale nie je to nutné) nakrájajte na 2 cm kocky syr.

Krok 2

Nasekajte kôpor veľmi jemne. Cesnak rozdrvíme, ošúpeme a nasekáme. Potom spolu nasekajte kôpor a cesnak, zmiešajte s olejom a soľou. Polovicu tejto zmesi nalejte na chlieb.

Krok 3

Paradajky nakrájajte na polovicu alebo na štvrtiny. Skombinujte paradajky, chlieb, syr a zvyšný dresing. Dajte tomu 5 minút. strmé a podávame.

MIMOchodom

Syr na tento šalát je vhodný pre akúkoľvek chuť: môžete použiť suluguni, syry s bielou kôrou (brie a camembert), nivu a všetky druhy syrov z nekravského mlieka (kozie, ovčie). A dokonca môžete tento šalát zoštíhliť pomocou mäkkého tofu.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik