Bruschetta s avokádom a sladkými krevetami

Náčelníci 30. júna 2017 K receptu

Krevety a avokádo sú perfektným párom. A toast s neutrálnym guacamole, pikantnou omáčkou jalapeno a sladkými krevetami je perfektný snack.

zložitosť: ľahko Porcie: 4BlenderGril/BBQVečeraObčerstveniePárty, bufetnarodeninyINGREDIENCIE NA 4 PORCIE4 veľké plátky lahodného chleba Ľadový šalát – 4-6 listov veľká paradajka – 1 uvarená veľká kreveta – 30 hycra halibut – 5 nakladaných paprík jalapeňos – 1 ks uhoriek – 40 papriky – 40 pažítky – 40 nakladaných perličkových gluk – 4-6. ks nakladané cherry paradajky – 4-6 ks – 1 ks.Na omáčku guacomole: avokádo – 200 g zalisovaných paradajok – 50 glymonovej šťavy – 10 g soli – 1 g cesnakového oleja – 20 g koriandra – 5 gNa omáčku jalapeno: čili paprička – 200 g cesnak – 15 ryžový ocot – 200 g olivový olej – 500 g cukrový sirup – 100 g soľ – 2 g Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Pre omáčku guacamole ošúpte a odkôstkujte avokádo, rozmixujte v mixéri na pyré s citrónovou šťavou, soľou a cesnakovým olejom. Dochutíme soľou, pridáme nadrobno nasekané bylinky a paradajky.

Krok 2

Na omáčku jalapeno zmiešajte všetky ingrediencie a rozmixujte v mixéri do hladka.

Krok 3

Chlieb ugrilujeme, potrieme omáčkou guacamole, navrch dáme ľadové listy ochutené omáčkou jalapeno, plátky paradajok, krevety, ozdobíme kaviárom a kolieskami jalapeno papriky. Samostatne podávame nakladanú zeleninu (uhorky, papriku, perličkovú cibuľku, olivy, paradajky) v omáčke. Bruschettu podávame s kúskom limetky.

MIMOchodom

Recept poskytol Carlo Grecu, šéfkuchár reštaurácie Carlson.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik