Náčelníci 20. júna 2017 K receptu
Bitochki sú v podstate rovnaké kotlety, len jemnejšie. Pripravené z akéhokoľvek mäsa alebo rýb. V tomto prípade sme použili jahňacinu, okorenili ju koreninami a poriadne vyšľahali.
zložitosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 50 minPraženieVečeraHlavný chodVegetariánstvonarodeninyNový rokINGREDIENCIE NA 1 PORCIUvarené mini zemiaky – 40 glepeshiek zo šošovicovej múky – 1 ks paradajkový džem – 30 g žeruchy na ozdobuNa mleté mäso:jahňacie mäso – 2 kg tuku – 230 gluk – 180 g vody – 150 g soli, korenia – 2 g rasce – 1 rastlinný olej – 2 hrniec – 3 g cesnaku – 5 g Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Na fašírky speníme cibuľu na masti a pomelieme na mäsovom mlynčeku spolu s jahňacinou, dochutíme soľou a korením podľa chuti. Pridáme kmín, vodu a dobre prešľaháme.
Krok 2
Vytvarujte guľky a opečte na rastlinnom oleji s cesnakom a rozmarínom.
Krok 3
Na panvici opečieme uvarené mini zemiaky.
Krok 4
Medzi dve fašírky na tanieri položíme placku zo šošovicovej múky a opečených zemiakov. Ozdobíme žeruchou a paradajkovým džemom.
MIMOchodom
Recept poskytol Alexey Gordila, šéfkuchár reštaurácie Grand European Express.