Prípravy na zimu
K receptu Gazpacho je ideálna studená paradajková polievka na horúce leto! Hovorí sa, že pred mnohými storočiami podobné jedlo pripravovali z rozdrobeného
K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 10 min Pridať. čas: 15 minčínska kuchyňaObčerstvenieVegetariánstvo: PrísneVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 1
Hruškový džem s cibuľou a čili k mäsu K receptu Podávame k tučnému mäsu, hydine, paštétam. zložitosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 1 hodina Pridať.
K receptu Znalci si určite všimnú, že pravá donská rybacia polievka sa varí na ohni, a to len z čerstvo ulovenej ryby a vždy s vodou práve z...
K receptu Čerstvý, chrumkavý a chutný zeleninový šalát. Ideálne k mäsu, rybám, hydine ako príloha. zložitosť: ľahko Porcie: 1ŠalátINGREDIENCIE NA 1 PORCIUreďkovky
K receptu Je ťažké s istotou povedať, kde sa toto jedlo preslávilo, a ešte viac, do akej národnej kuchyne patrí. Obyvatelia Kaukazu sa stále hádajú o pôvode chashlamy.
K receptu Veľmi jemný, veľmi chutný, veľmi príjemný šalát! zložitosť: ľahko Porcie: 2 varenie: 10 min Pridať. čas: 5 minŽiadna tepelná úpravaŠalátPárty
Satsebeli K receptu Ak doslovne preložíte slovo „satsebeli“ z gruzínčiny, dostanete niečo ako „diping“ alebo, v bežnom anglickom kulinárskom jazyku, dip
K receptu Letný zeleninový vývar bude chuťovo veľmi aromatický a pikantný, keďže sme doň pridali paštrnák a cesnak. zložitosť: ľahko Porcie: 8 varenie
K receptu Úžasne zdravé a neskutočne chutné!!! Určite vyskúšajte! zložitosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 10 min Pridať. čas: 5 minŠalátINGREDIENCIE NA 1 PORCIUuhorka